ABC čiščenje

Podjetje ABC čiščenje d.o.o. nudi čiščenje poslovnih prostorov in vašega doma. Pri čiščenju uporabljamo tudi ekološko neoporečna čistila. Naši čistilci “zmagajo” tudi nad najbolj trdovratnimi madeži, so profesionalni, natančni ter neopazni. Čistoča vašega poslovnega prostora ali doma bo opazna.

Začetek delovanja podjetja ABC čiščenje d.o.o. sega v leto 2014. V letih, ki so sledila smo rasli in se razvijali, pridobivali nove naročnike, zaposlovali in širili svoje delovanje na področju cele Slovenije.

V letu 2015 smo se odločili za pridobitev statusa invalidskega podjetja, saj smo zaradi načela enakosti ter socialnega čuta zaposlovali invalidne osebe. Po Zakonu o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov je k spodbujanju zaposlovanja invalidov pristopila tudi država, saj je uzakonila t.i. kvotni sistem (ob kliku na odebeljeni tekst se pokaže in sledi link do SKLADA – zaposlovanja invalidov.

Vizija podjetja

• ČAS: Vaš dragoceni prosti čas boste lahko izkoristili za prijetnejše stvari, kot je nujno zlo – čiščenje.
• DENAR:Pridobili boste partnerja, ki vam bo nudil visoko kakovost storitev za zmerno ceno.
• BREZSKRBNOST:Poskrbeli bomo za organizacijo, čiščenje, čistila in papirno galanterijo, nadzor ter ostale vaše želje.
• KAKOVOST:Zagotovili vam bomo brezhibno čistočo s pomočjo najnovejših trendov v čistilni tehniki in sredstvih čiščenja.
• ZAUPANJE:Z našimi storitvami vstopamo v vaš življenjski prostor. Smo strokovni, diskretni in zaupanja vredni.

Razpisana delovna mesta

Vizitka podjetja

ABC čiščenje

Zadružna cesta 16,
8340 Črnomelj

Matična številka: 6580386000

ID za DDV: 46636846

Osnovni kapital:

Ste podjetje?
Ni podjetja brez predanih in strokovnih zaposlenih. Prebrskajte po naši bazi kadrov, poiščite pravega zase ter enostavno in hitro stopite z njim v stik.