Strenia

V podjetju Strenia IND d.o.o. nadaljujemo več kot 50 let tradicije v projektiranju in izdelavi drobilnikov, mlinov, sit, transporterjev in druge opreme za pripravo in obdelavo različnih vrst materiala. Naši stroji obratujejo v državah po vsem svetu.

Že skoraj trideset let sodelujemo s številnimi nemškimi, angleškimi in francoskimi podjetji, ki proizvajajo gradbeno opremo. Zanje izdelujemo komponente za bagre, hidravlična kladiva, drobilno in sejalno opremo ter druge gradbene stroje. Večino komponent izdelamo na podlagi dokumentacije in načrtov kupca po nemških oz. evropskih standardih.

 

Komponente tudi predelujemo in popravljamo v skladu z naročnikovimi željami.

 

Naši partnerji cenijo zanesljivost, spoštovanje dobavnih rokov in kvalitetno izdelavo, ki med drugim vključuje varjenje vseh vrst konstrukcijskih jekel in strojno obdelavo do 20 ton in 18 metrov dolžine.

 

Naši proizvodni prostori obsegajo 20.000 m2 površine, zaposlujemo 40 sodelavcev, neposredno z nami sodeluje še približno 30 delavcev pri naših kooperantih.

Vizija podjetja

Imamo obdelovalne in rezkalne stroje, inovativno tehnologijo in strokovno znanje. Tako smo pridobili zaupanje naših kupcev, med katerimi so vodilni nemški proizvajalci gradbenih strojev.

 

Naše prizadevanje za kakovost je bilo nagrajeno s certifikatom ISO 9001:2008.

Razpisana delovna mesta

Vizitka podjetja

Strenia

Kavčičeva 66,
1000 Ljubljana,
Slovenija

Matična številka: 2353121000

ID za DDV: SI62742078

Osnovni kapital: 1.000.000,00 EUR

Ste podjetje?
Ni podjetja brez predanih in strokovnih zaposlenih. Prebrskajte po naši bazi kadrov, poiščite pravega zase ter enostavno in hitro stopite z njim v stik.