Cleaning

Kakovost storitev, premišljen pristop in predanost, s kateri pristopamo k vsakemu čiščenju, so jamstvo za najvišjo raven čistoče vaših prostorov. Naše čiščenje je dokazano celo do 20 % cenejše, kot če bi se čiščenja lotili sami. Ker smo specializirano podjetje, poznamo učinkovite čistilne postopke, sredstva in posebnosti množice materialov. Prilagajamo se s termini, smo odzivni in pripravljeni na delo po vsej Sloveniji.

Čiščenje raznolikih površin ni preprosto. Tehnike čiščenja in pravilen izbor čistil je ob na videz enakih površinah ključen, saj so lahko reakcije povsem različne. Lahko nastanejo tudi poškodbe. Izognite se jim! Z več kot 20 leti izkušenj poznano posebnosti izjemnega razpona površih. Presenečenj za nas ni. Pošljite nam vprašanja na info@cleaning.si. Dogovorili se bomo za sestanek ter skupaj našli rešitev za vaš prostor in površine v njem.

Prizadevamo si, da imelo bi naše čiščenje zanemarljiv vpliv na okolje. S čistili in odpadki ravnamo odgovorno. Zavezali smo se racionalni rabi goriv ter osveščanju zaposlenih in vseh, s katerimi pri delu sodelujemo. S poznavanjem predpisov in lastnosti čistil preprečujemo onesnaževanje okolja. S čistim okoljem in zdravjem do dobrega počutja in zadovoljstva vseh!

Vizija podjetja

Kakovostno opravljeno čiščenje je pot do našega cilja – zadovoljnega naročnika. Temu je podrejen celoten proces našega dela od ponudbe prek pogodbe do čiščenja. Izkušnje nenehno vgrajujemo v delovni proces. Z gospodarno rabo čistil, vode in elektrike je naše delo trajnostno naravnano. Prizadevamo si, da naše čiščenje prispeva h kakovosti vsakdanjika ter prijetnemu in učinkovitemu delovnemu okolju. V podjetju Cleaning smo prav tako sprejeli Etični kodeks, ki predstavlja načela, vrednote in smernice, ki predstavljajo okvir našega delovanja.

Vizitka podjetja

Cleaning

Cesta 24. junija 25
1231 Ljubljana-Črnuče
Slovenija

Matična številka: 5554039000

ID za DDV: SI69338353

Osnovni kapital:

Ste podjetje?
Ni podjetja brez predanih in strokovnih zaposlenih. Prebrskajte po naši bazi kadrov, poiščite pravega zase ter enostavno in hitro stopite z njim v stik.