Naj vam pomagamo

Ni podjetja brez predanih in strokovnih zaposlenih. Prebrskajte po naši bazi kadrov, poiščite pravega zase ter enostavno in hitro stopite z njim v stik.

Tukaj smo za vas

Iskanje novih zaposlenih
Iskanje novih zaposlenih

Odlika usposobljene ekipe kadrovnikov je v edinstvenem naboru veščin. Včasih zaposlitveni intervjuji in pregledovanje življenjepisov niso dovolj, da najdete pravega zaposlenega. Psihometrična testiranja in podobne kompleksnejše oblike kadrovske selekcije so prava rešitev.

Vodenje in razvoj kadrov
Vodenje in razvoj kadrov

Zaposleni prepoznajo vrednost izobraževanj in usposabljanj, saj je to pomemben znak, da delodajalec aktivno vlaga vanje. Delavnice in treningi za vodilne in zaposlene krepijo strokovne in mehke veščine ter usposobljenost ekip za opravljanje dela. S tem pa utrjujejo lojalnost podjetju.

Sestavljanje učinkovite ekipe
Sestavljanje učinkovite ekipe

Pomanjkanje kandidatov za določena delovna mesta se bodo sčasoma le še povečevala. Zato je pomembno, da svojemu podjetju omogočite nadaljno rast in poiščite usposobljen kader, ki se bo dobro ujel z obstoječo ali novonastajajočo ekipo.

Poiščite najboljše rešitve in talente za svoje podjetje

Vsako podjetje ima svoje posebnosti in zahteve, ki jih je treba nasloviti. Poiščite pravega zaposlenega in krepite odnose znotraj podjetja z našo pomočjo.

Z našo pomočjo je prišlo do zaposlitve 110+ iskalcev.

Naše prednosti
Profesionalnost. Predanost.
Ekipa novonastale zaposlitvene agencije Working Service iskalcem zaposlitve pomaga pri iskanju novih kariernih priložnosti. Delodajalcem pa s svojo strokovnostjo in odzivnostjo pomaga pri iskanju novih kadrov, ki bodo doprinesli do poslovne rasti.
Odzivnost. Vsestranskost.
Hitro in predano se odzovemo na potrebo ali željo po novi zaposlitvi. Naš bazen kadrov pa delodajalcem omogoča hitro in pregledno iskanje po bazi usposobljenih, izkušenih in strokovno podkovanih kandidatov za številna delovna mesta.
Prijaznost vašemu žepu.
Iskalci zaposlitve po bazi prostih delovnih mest brskate brezplačno. Brezplačna pa je tudi objava prostih delovnih mest za delodajalce.

Zaupajo nam že

Working service partnerji Working service partnerji Working service partnerji Working service partnerji Working service partnerji
Poiščite najboljše talente
Iščete pravega zaposlenega za točno določeno delovno mesto?