Knauf Insulation

Smo največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov in med večjimi slovenskimi izvozniki. Podjetje je s svojo 60-letno tradicijo in hitro rastjo jamstvo za kvaliteto in razvoj. Razpolagamo s koncentracijo znanja, izkušenj in visoko strokovno usposobljenim in motiviranim kadrom.

V zadnjih 10 letih je tako korporacija v Slovenijo postavila sedež razvoja in inženiringa za proizvodnjo kamene volne ter komercialne organizacije za OEM (industrijske izolacije), tehnične rešitve, zelene rešitve in KI analitiko pod skupnim imenom System Division. V Škofji Loki je tudi sedež gradbeniške komercialne organizacije za regijo. Imamo obilo izkušenj pri proizvodnji in uporabi izolacijskega materiala iz kamene volne za različne namene – od gradbeništva, energetike, do industrije, ladjedelništva in zelenih rešitev. S preko 380 zaposlenimi v škofjeloški enoti Knauf Insulation proizvedemo več kot 100.000 t izolacije iz kamene volne.

Vizija podjetja

Aktivno vodimo spremembe in razvoj v smeri vrhunskih trajnostnih izolacijskih rešitev. Partnerstva, povezovanje in drugačnost v razmišljanju so dejavniki, ki nam to omogočajo. Cilj so rešitve za boljši svet.

Razpisana delovna mesta

Vizitka podjetja

Knauf Insulation

Trata 32,
4220 Škofja Loka,
Slovenija

Matična številka: 5591503000

ID za DDV: SI62912488

Osnovni kapital: 5.000.000,00 EUR

Ste podjetje?
Ni podjetja brez predanih in strokovnih zaposlenih. Prebrskajte po naši bazi kadrov, poiščite pravega zase ter enostavno in hitro stopite z njim v stik.